Café jaktstugan

Vi hade en oplanerad plan på att leka på Jamtli i dag, men vi valde att skjuta på det då vädret var väldigt grått i dag. I stället tog jag med mig tjejerna till kontoret för att hämta hem lite arbetsmaterial och sedan tog vi en sen lunch på det nyöppnade Café Jaktstugan. Deras utbud tilltalar mig då deras mat är lagad från grunden och till stor del innehåller ekologiska och närodlade produkter. Detta är ett nytt favoritställe här i stan, ni måste bara göra ett besök där om ni har vägarna förbi.
Jag valde en sallad med parmaskinka och halloumiost från Skärvången och den stora av tjejerna valde ekologiska bananplättar. Ett stort plus är deras barnmeny som inte innehåller korv eller köttbullar. Dessutom hade de smoothie för barn från 6 månader. 
Den stora fröken har efter sin magsjuka inte haft någon större matlust under den gångna veckan, men i dag har hon ätit mycket vid alla måltider och precis innan läggdags hade vi kräkningar här hemma. Vi hoppas och tror att detta beror på att den lilla magen har fått alldeles för mycket mat under dagen. Ingen magsjuka igen vill vi ha. 

Kommentera här: