rolig present till barn

Vi hade välkomnat våren här, det har varit så fint här i flera dagar. I morse vaknade vi till minus 7 grader, en solig, men väldigt kall dag har vi haft. Vi tillbringar dagarna utomhus och jag går mest och är ivrig över att få fortsätta med allt arbete vi har kvar på huset och i trädgården. I fjol hann vi mest bara fasaden och rev stora delar av trädgården, så vi har mycket roligt att pyssla med i vår och sommar. Jag har alldeles för mycket vilja i kroppen och vill helst att min planering ska ske på en gång. Vi ägnade oss att ta hand om mårbackapelargonerna och vår 4-åring fick plantera sina egna frön. Hon blev så ivrig när hon fick den här fina presenten, så i dag fick hon pyssla med detta och tiden går så långsamt när man väntar och är fyra år, så jag hoppas att de gror fort. 

hej en stund

Är tillbaka en stund. För att jag börjat saknat det. För att jag känner att jag har tid. Åtminstone så mycket tid att jag kan sätta mig själv här en stund. Hur mycket, hur länge får vi se.
Våfflor. Ingen middag tycker jag egentligen, men ensam med två små så är jag glad över att få fira våffeldagen och en mätt barnmage. Vågar knappt kolla innehållsförteckningen till pulvret till våfflorna, men jag blundar för det en del stunder. Som i dag.