snart juni

Vi lämnar maj månad med många roliga saker och välkomnar juni. Som vi hoppas på bjuder på lite mer värme och sol. Den kommande veckan ska jag jobba hela veckan samt hinna med besök hos ögonläkare för stora fröken, begravning, studentfirande och Vårruset. Så det är en intensiv vecka vi går in i och fort lär det gå.
Var ute på en kort löptur i kväll för att känna på kroppen och ett ömmande knä. Det kändes inte helt bra och det kan bli så att jag beslutar att promenera Vårruset om inte mitt knä känns bättre de kommande löppassen i början av veckan. 

hemma

Efter en vecka på språng med några dagar i Göteborg och några dagar i Stockholm så kom jag och tjejerna hem efter lunch i dag. Det har varit härliga men intensiva dagar, så det var så otroligt skönt att komma hem i dag. Vi fick som ny energi när vi möttes av mycket finare väder än vad vi hade väntat oss, så vi har hunnit packa upp och sorterat tvätt, klippt en del av gräsmattan och kollat jordgubbarna. Det där med jordgubbarna var viktigt då den stora trodde att det även skulle finnas jordgubbar i hennes land eftersom hon fick plocka en jordgubbe i Stockholm. Vi får vänta ett tag på det där goda. Nu ska jag bara lata mig och njuta av hemmet en stund. 
Promenad över Djurgårdsbron
 
Denna underbara goa tjej som har varit helt slut på krafter en del kvällar, men som ändå inte visste om hon ville hem eller inte. Men när hon insåg att vi var hemma, var det nästan så att jag kunde se glädjetårar och så säger hon: "Mamma - måste gå till farmor och farfar och berätta att jag är hemma, bara så att de vet". Så i morgon är det någon som kommer cykla med dundrande fart till deras sommarstuga och jag längtar efter de där blöta hundnosarna. I morgonkväll kommer mannen hem och det känns så underbart, för det känns som om vi har varit borta i evigheter. 
 

startnummer 70260


Här är frukosten framdukad och solen skiner över Göteborg. Var och hämtade nummerlappen i går och insåg hur stort det här loppet är. Ska bli så roligt att vara på plats i dag. Har kanske inte gjort bästa uppladdningen genom att vara turist i två dagar, vi får se hur mycket det kommer att kännas i benen under loppet. Vi ska besöka några butiker innan vi åker ut mot Slottsskogen där vi tänkt tillbringa dagen fram till start. 

Om ni vill följa mig så kan ni beställa det via sms. Kostar 35 kr.

För tid efter målgång sms:a till 72700. Skriv RGV 70260

För rapporter efter 5, 10, 15 km och mål sms:a GV 70260