en höstdag i bynäset

Två helt fantastiska höstdagar har vi haft. Nästan vindstilla, soligt och varmt. I går var hela familjen lediga och vi åkte till Bynäset för en promenad och fika. 
Storsjön låg alldeles blank och den stora klättrade på stenarna vid vattnet. I dag frågade hon när vi kunde åka dit igen, "det var så roligt mamma". Och den där guldglittriga toppen hon har. Det var alternativet till festklänningen, för det kan man ha när man ska till skogen enligt en 4-åring. Och visst kan man. Båda barnen somnade gott i bilen och vi fick väcka dem när det var dags för gympa. Höjdpunkten på veckan. 

soluppgång

Sista morgonen i Alcudia väckte vi två morgontrötta tjejer och satte dem i en varsin vagn för att gå och se solen gå upp för dagen. Det var vackert. Ett av naturens vackra och mäktiga skådespel.
Och här är flätan som den stora gjorde kvällen innan, med alla favoritfärgerna. Rosa, lila och guld. 

helgens blommor

En strålande vacker höstmorgon ute och det är lördag. Eftersom mannen har varit borta i veckan och arbetar dygn i dag så har jag inte helt koll på dagarna. Och så hade vi fullt hus i torsdags med kusin, tremänning och moster från Stockholm och med mina andra mostrar, mamma och mormor. Så det kändes som helg då med mat och fika. I dag ska vi cykla in till stan en sväng och sedan åka och leka. Lite extra roligt för den stora då det är helg. Helgens blommor kom min mormor med i torsdags. Älskar färgerna hon hade valt och nejlikorna är ljuvliga.