åre höstmarknad

Veckan börjar alltid med högt tempo då det är gymnastik direkt efter förskolan. Vi lämnade ett soligt, varmt och mycket fint Åre i går eftermiddag. I dag har jag så ont i mina ben efter fjällöpning, cykling, vandring och efter att jag ramlade på cykeln. Mitt högra ben är väldigt ömt, blått och jag har sår som svider och värker, men det känns ändå som lindriga besvär med tanke på hur jag ramlade. Och jag räknar med att kunna ge mig på lite lättare träning under morgondagen.
 
Den här helgen i Åre har varit så avkopplande och välbehövlig för mig och jag skulle kunna byta några kvadratmeter av huset för att ha möjlighet att tillbringa många helger per år där. Barnen har myst på hela helgen och vi har tagit dagarna som de kommer, men ändå med full aktivitet.
 
I torsdagskväll och i fredags var det tunga moln och det regnade mest hela tiden. Vi besökte marknaden en kort sväng på fredagen innan vi åkte till Björnen för pannkaksbuffé och himmelskt goda pizzor på Carins krog. Eftermiddagen spenderade vi på badet på Holiday club innan vi alla somnade gott i stugan.
Och någonstans där hann jag med en löptur på fjället medan den minsta vilade lunch.
Branta backar både upp och ner och jag hade mycket trötta ben efteråt. 
Och naturen är fantastisk däruppe, ena stunden vackra fjällvyer, andra tunga slalombackar och
nästa mysiga stigar.
 
Tips! Årebutiken på första bilden har en del fina minnen att köpa med sig hem från Åre.
Många fina kuddfodral, retrotavlor och brickor som jag hade kunnat tänka mig här hemma.

Kommentera här: