varma höstdagar

Förra helgen lämnade vi barnen för att åka till Karlstad på dubbelt 40-års kalas för Henriks bror och fru. Första natten bodde vi på hotell och fick njuta av träning och hotellfrukost innan en shoppingrunda. På kvällen bjöds det upp till en fantastisk fest. Det var god mat, trevligt sällskap, roliga lekar och dans hela kvällen. Tack för att vi fick vara med och fira detta med er!
 
I början av veckan fick jag en känsla av att en förkylning var på intåg, så det var en lång vecka innan jag i fredags fick lägga mig i soffan och vara helt slut och det kändes som att det bröt ut på riktigt. Vaknade i går och förkylningen var mycket bättre av en god natts sömn och i dag känner jag mig endast lite snuvig. Vi har haft en lugn helg och den stora har börjat på sina dansklasser.
 
I morse vaknade jag av frukost på sängen med kaffe och nybakta scones av den stora tjejen. Och just då kände jag mig så lyckligt lottad av att ha fått två fina tjejer och en sambo som står ut med alla mina idéer och mitt humör när det blir lite för mycket.  
Det är varma höstdagar och sommarblommorna i krukorna börjar se höstiga ut, förutom i den stora gjutna krukan på altanen där prydnadsgräset och blommorna är finare än någonsin. Och jag älskar det här prydnadsgräset som vajar så fint i alla väder och i regn så lägger sig regndropparna så fint på. 

Kommentera här: