ett kilo vårlökar

Regnmolnen har hängt tunga i dag. Det har varit en fin höst, så att leta fram regnkläder och paraply var lite speciellt. Den stora fick höstlov i dag och vi har pysslat på inne. Barnen leker och jag följer nyheterna. Det känns som att vi dagligen skakas av sorgliga saker i världen. I Sverige.
I den stora krukan mannen har byggt har det planterats vårlökar. Till sommaren ska vi plantera blommor i den. Prydnadsgräs är ett måste. Det står så fint långt in på hösten. Och så gillar jag det gröna. Det var som en leråker på altanen efter att den lilla fått hjälpa till. 
1 Anonym:

skriven

Så fint ni gjort ute med altanen! Den stora krukan som karln gjort blev jag svartsjuk på... Hittade ni någon beskrivning på hur man gör en sådan?

Svar: Tack! Det börjar bli lite ordning :) Vi hade ingen beskrivning, men hade först tänkt gjuta den, men insåg att vi skulle behöva oerhört mycket betong, så vi murade, putsade och målade. Såhär i efterhand hade det ändå varit enklare och kanske billigare att gjuta :) Vi mätte in den i anslutning till där altanen skulle gå. Under krukan är det lagt frigolit och stenplattor.
Sandra Pettersson

2 Maria at inredningsvis:

skriven

AWW vad SÖT med skottkärran haha :) hoppas du får en fin ny vecka.

Idag visar jag gardintips på bloggen :)

LOVE Maria Inredning - it's Swedish for decor

Kommentera här: