den ljuvligaste av klänningar

Äntligen helg, jag har varit så trött hela veckan, men efter en natt med mycket sömn och skön fredag kunde jag komma hem till dukat bord, familjen och bara njuta. Denna festblåsa till den minsta hänger på väggen i barnens sovrum. Den minsta är så fin i den. Komihåg att en del kläder är även fina att använda som prydnad om de inte används varje dag annars.

våren tar plats

Våren har efter påsk tagit mer plats och vi cyklar mest varje dag och det är ett lager mindre kläder. Barnen har fått fin vårfärg i ansiktet och de vill vara ute länge efter att vi kommer hem från förskola och arbete. Allra härligast är ljuset, att det är så långa ljusa dagar. 
Eftersom vi inte äter frukost tillsammans på veckorna, så älskar jag att duka fram olika fruktfat som vi kan frossa i oss under helgfrukostarna eller lediga dagar.

Vi har i helgen firat min farmor som fyllde 85 år. På vägen hem stannade vi vid Döda fallet och promenerade runt området. Det är så intressant hur en av Sveriges största naturkatastrofer har ägt rum där. Och jag får bilder framför mig hur det såg ut tidigare. Innan den där dagen 1796 då Ragundasjön tömdes på vatten på bara några timmar. 
Det regnade till och från hela lördagen, men tjejerna var på bra humör och båda två promenerade och tyckte att det var en spännande miljö att vara i. Det var den minsta längsta promenad hittills och hon somnade nästan direkt när vi satte oss i bilen för att åka hem.

Sigrid

Hon blir 1 1/2 år i dag vår älskade Sigrid!