snart dags för varvet

Förra veckan kom mitt startbevis till Göteborgsvarvet och om lite mindre än en månad är det dags. Jag har inte gjort någon seedning och startar därför i en av de sista startgrupperna. Räknar ändå med att kunna hålla det tempo som min kropp är tränad för och flyter det på i ett 5 min/km tempo så är jag nöjd. 
Vi har hyrt en stor lägenhet centralt i Göteborg torsdag till söndag, så vi kommer hinna se och göra andra saker också. På söndagen efter varvet letade jag sista minuten till mig och tjejerna, men vi kommer nu i stället stanna i Stockholm den veckan då mannen åker sin sista vecka till Skåne. En efterlängtad paus från vardagen och en bra start på sommaren. 

löpträning och annat

Ännu fler dagar med sol och vi är sådär soltörstiga, så att man släpper allt för att hinna ta vara på solen så mycket som möjligt. Den stora fröken var och lekte med sina kompisar på förskolan i några timmar. Då passade jag på att ta en löptur med hundar och minsta fröken. Nästan 13 km. Våren är en härlig tid att springa på då luften fortfarande är frisk och att få känna barmark under fötterna efter snö och is. Det har samlats på hög här hemma saker att göra, så det kanske inte gör något att det blir molnigt i morgon. Rengöra bilstol och fixa till kontoret. Har skaffat oss mer förvaring och en bättre arbetsplats för ryggen, men just nu är det bara upp och ner allting därinne. Nu är det sömn som behövs eftersom mina två sötnosar lär vakna 05 och 06. 

måndagen startar nollfemnollnoll

Den minsta fröken verkar vara lika morgonpigg som sin storasyster. 05.00 hade jag en sprudlande glad liten tjej bredvid mig och när klockan hade blivit nio så hade vi hunnit med de mesta morgonbestyren och kört dagens tvättmaskiner. Det har varit minusgrader under natten och i dag skiner solen. Vi längtar så mycket efter vår och värme nu. Gröna gräsmattor och sommarblommor.
Vi premiärgrillade i går och den minsta tyckte att det var smaskigt att få tugga och suga på majskolvarna. Inga tänder ännu, men det kliar rejält i den lilla munnen.