påsklov

Det var ett härligt påsklov vi fick. Vädret har varit mycket växlande med snö, regn, blåst och lite sol. Det var ändå så skönt med ledighet och när vi gick tillbaka till arbete och förskola i går kändes det som att vi har fått energi och vårkänsla i kroppen.
Passade på att åka till IKEA för att köpa en möbel till stora tjejens rum på övervåningen. Där fick barnen fina ansiktsmålningar och vi åt en god kinesisk middag på Birsta köpcentrum. 
De har gjort pyssel, målat (även soffan) och busat.
Vi tillbringade en dag i Bydalen där stora tjejens bästis har stuga, så de kunde åka lite skidor tillsammans. Vår minsta pärla gjorde även premiär på slalomskidor, att få åka knappliften var allra roligast och vi avslutade med att åka bäckravin (sådan far, sådan dotter). Hur roligt som helst! Det blåste mycket hela dagen, så en mysig after ski innan hemfärd satte det där lilla extra för en bra dag.
Och så har vi varit ute och sprungit i fin kvällssol.
Hon skulle nog önska att vi kunde ut en sväng varje gång som jag är ute och tränar.
Himla söt är hon i allafall.
Vi har åkt längdskidor, lekt och haft fikapauser i Spikbodarna. Den stora fick åka efter hundarna, vilket hon tyckte var spännande, läskigt och väldigt roligt. Troligtvis sista längdskidpasset här i stan för den här säsongen. Våren knackar på och spåren byts snart ut till fina löprundor.
De har fått mysa med kusinerna.
Vår minsta som älskar att titta i böcker får all uppmärksamhet och någon som sitter med henne. 
Vi fick avsluta påsklovet på allra bästa sätt i Vemdalen med sol och nästan vindstilla. En riktig vårvinter dag. Slalom, längdskidor, grillad korv, takdropp och kinder som fått färg.

Kommentera här: